29 March 2013

Romanii au ceva talent si fimei frumoase.


Ma uit la "Romanii au Talent" pe YouTube, pentru ca n-am tv. Si pentru ca pot da skip la reclame si alte momente penibile astfel. Nu ma uit sa vad cum se fac oamenii de ras. Ma doare sufletul cand vad oameni cu evidente probleme psihice sau pur si simplu dusi in luntrea blajinilor care vin acolo si sunt umiliti.  Uite, la asta ar fi de apreciat ciufutul ala de Cowell. Cand dadea de cate-un schizofrenic sau de cate o baba sarita de pe fix sau de cate un alt suflet complet fucking deluded, facea tot efortul sa termine mai repede balciul si sa-l scoata pe ala de pe scena.

Eu habar nu am daca cei din emisiunea asta au dramul asta de mila si bun simt, pentru ca ...uitandu-ma de pe YouTube, dau skip cu succes. Vad nefericitul, zic "vai di curu meu" si gata.

Adica imi place totusi sa vad oameni talentati si sanse oferite si asa mai departe. Imi place sa vad spontaneitate si umor si frumusete si sa aud voci faine si sa vad oameni care poate altfel nu ar fi avut vreo sansa.  Dar sa stau sa rad de baba care se crede Madonna, no fucking way.

Am vazut o caruta de magicieni. O sacosa de graficieni si pictori la minut - traiasca YouTube-ul si Pinterestul cu tutorialele lor. Cantareti cam indoielnici. Dansatori de la pustani pana la stiuleti batrani de 32 de ani, dar absolut toti mai buni decat ansamblul ala oficial de craci pe sus care apar in toate emisiunile gen "ma fracturez pentru tine" pe fundal, complet antagonici cu orice moment artistic prezent. Presupun ca-i strica cineva. Viata.

Pana acum, din ce-am vazut eu, cei mai talentati romani au fost 4 caini. 3 australieni si 1 german. No kidding.

Multe talente, multe non talente, dar tot ce vad eu mai bine e ca Andra e nemaipomenit de frumoasa.

Frumoasa fimeie, domle.

Da, Andra aia din postarea mea despre canapea. Nu-i vina ei ca o stalkeresc soacrele din toata tara.  Si trecand peste momentele acelea, tare frumoasa mai e. Plus, pare buna la suflet, spontana si haioasa. Si nici nu triluie in toate partile la fiecare nota scoasa de vreun concurent, sa arate ce tare-i ea in laringe (spre deosebire de stim noi cine, din alt juriu al unei productii tv similare).



Eu una nu inteleg cum poate fi femeia asta mai frumoasa cand se stramba in toate felurile, in direct, cu reflectoare pe ea, decat in toate videoclipurile cu ditamai armata de montaj si mai stiu eu ce calare. Dati dom'le afara armata aia. Mananca paine degeaba.
Glumesc, glumesc. Dar da, Andra e asa frumoasa, volubila, are mimica, are expresii faciale, are ochi frumosi, are gura, par, are, uh, cum sa zic, resurse naturale pentru ala micu. Pfoai, frumoasa fata.




sau



 In postarea mea de mai demult am pus vreo doua poze cu Antonia Cum-o-cheama si cu Madalina Ghenea si mi-am marit brusc traficul pe blog pentru ca una din poze o avea pe Antonia aia fara machiaj.

Si da, recunosc ca ma bucur enorm ca atatea muraturi au constatat cu dezamagire ca tot frumoasa e. Pentru ca detest oamenii care spera ca un om e urat, nefericit sau bolnav ca sa se simta ei mai frumosi, mai supli si mai cu noroc. Desigur, desigur, e o non valoare muzicala sau e proasta sau mai stiu eu ce. Dar hai sa fim seriosi, nu de asta ati dati voi google search infrigurati "Antonia fara machiaj" de atatea sute de ori. Ca nu rimelul o facea sa cante oricum, si nu de la blush rezolvi ecuatii.

Poza cu pricina.

Si fara machiaj.
Ciudoaselor. Sau ciudosilor.  Vai, ce sperante rautacioase.
Your evil dreams getting crushed in 3....2....1....










Revenind la Romanii au Talent, Andi Moisescu e posesorul unui tact din vremuri demult apuse, cand chilotii se dadeau jos la TV doar in filmele porno si nu in emisiunile matinale sau de dezbateri mondene. Mai e si fericitul consort al unei sotii minunate, tot apropos de femei frumoase.




In rest, am dat skip cum spuneam la majoritatea momentelor penibile dar tot n-am putut sa dau skip la fiecare Pavel Bartos transpirat, urland continuu "MAAAMMAAAAAA! AAAAAAA! Maaamaaaaaa! Maaaamaaaaaaaaaa!!!" de cate ori se intampla pe scena ceva ce il emotioneaza. Cum ar fi ca intra concurentul. Iese concurentul. Canta concurentul. Ii iese trucul concurentului. Tuseste concurentul. Exista concurentul...MAAAAMAAAAAAAAA!!!! e singurul cuvant pe care-l stie Bartos, restul sunt niste ragete absolut antipatice.

O rog frumos pe ma-sa sa vie sa si-l ieie ca deloc nu-i place acolo. De cand l-o lasat, de-atunci se zbiara dupa ea. Da-l in ma-sa de contract, se reziliaza el. Apai lasati omul sa urle asa dupa muma-sa tot sezonul. Nu se face-asa. Halal attachment parenting. Luati-vi-l acasa, serios, doamna.

5 comments:

  1. Esti amuzanta pana in adancul putului gandirii, ca tare bine le spui...Da' cu Bartos nu chiar ai dreptate, ca are si omu'ala farmecul lui in culise... Aveau nevoie de entertaineri haiosi, urlatori acolo, nu de majordomi care sa le ia-dea palaria, microfonul, chestii, cu Sir/Madam pe varful buzelor...Lasa-l sa urle dupa mama lui, ca si altii urla dupa maaan!!oh my good! ... :)) si alte treburi...
    In rest... esti frumoasa si desteapta si na! ca nu-s geloasa pe tine, da' jur ca nu ma pot abtine sa nu te admir asa, de dincoace de monitor.

    ReplyDelete
  2. Da dar macar 3 cuvinte sa mai invete. Mama, tata, caca. Ma agaseaza teribil omul ala. Nu stie ce sa zica si atunci urla. Asa puteam sa le trimit propriul caine ca asistent.

    ReplyDelete
  3. cat despre aprecieri si complimente, mmultumesc, m-ai fastacit :)(dar desigur, keep them coming. )

    ReplyDelete
  4. Păi normal că Bartoș nu știe alt cuvânt că de când a dat-o în bară cu "instituționalizați" nu se mai riscă. Rămâne la primul lui cuvânt: mama.
    Anca

    ReplyDelete
  5. Și tu acum... ce ai cu Bartoș? Trebuie să aibă și emisiunea o mascotă. :))

    ReplyDelete

Facebook

Karioka. Powered by Blogger.

Tags

#rosiamontana (2) 198 (1) abuz (8) adoptie (2) AION (1) ajutor (10) alaptare (1) alimentatie (10) amintiri (17) animale (3) anotimpuri (3) arta (1) atelier (1) autism (1) award (1) babywearing (4) bac (2) Basarabia (2) biciclete (1) Bucuresti (1) bullshit (5) Cai (1) caini (15) capot (1) carti (3) carti pentru copii (2) cărți traduse (3) coada-coada (1) concediu (7) concurs (3) condus (1) copii (67) coruptie (4) cos saptamanal (1) crima (5) CRJ (1) crossbordering from andreanum (1) culinar (16) custom made (1) dana blandu (1) daydreaming (4) despre copii (2) dezvoltare (10) dezvoltare personala (1) doi ani (2) dumbrava minunilor (1) entatie (1) femei (6) film (5) filme (2) filozoafa de weekend (4) fotografie (2) frumoasa si chestia (1) fumat (2) gaming (2) Gheorghe Serban (1) gramatica (3) Grigore Alexandrescu (2) htc (1) intentii (6) internet (24) interviuri (13) ipocrizie (7) Irecuperabili (6) keywords (2) la dentist (4) lene (1) liebster (1) limba romana (1) liniste (4) lol (15) Mamagolo (1) maria rosetti (1) Maruta (1) Mihai Ciobanu (1) music (17) nutritie (2) oameni (68) odiseea imobiliara (3) pedofilie (2) penal (1) poezie (1) polipi (1) prostie (18) psihiatrie (1) psihologie (1) reclama (11) recomand (11) religie (6) ring-sling (2) roborock (1) romania (1) rosia montana (1) ruxanda guger (4) sanatate (6) sarcina (2) scurte (20) shopping (2) Simona Tache (1) sling (1) spaga (2) spital (4) sport (2) teapa (2) tv (5) unguri (1) Veronica Bereanda (10) viata de zi cu zi (80) Waking up (11) web (2) World of Warcraft (7) wow (1) WTF (26) www.davidkinsella.com (1)