27 June 2013

Exhibitionism


Cand ma intorc de la job trec de obicei pe acelasi trotuar. Si pe trotuar sunt parcate masini si in masini uneori sunt labagii.
Zic sunt, pentru ca nu stiu sigur daca era unul sau acelasi si sincera sa fiu nu stiu ce ar fi mai creepy, sa stiu ca  sunt automobilo-daltonista si incurc rosu cu alb si citroenul cu loganul, sa fie DOI labari asezati pasnic unul langa altul si eu sa-i fi observat pe rand dar in zile diferite sau sa fie acelasi labagiu public, dar sa isi permita doua masini.

Nu e mare chestie apropos si nici macar la momentul respectiv nu am reusit sa ma simt ultragiatoscarbitovizualoviolata in vreun fel. Mai ales ca am percutat la nivel cerebral hat incolo dupa ce s-a produs contactul vizual. You know, that feeling when you walk home from work and you suddenly wonder "lolwtf, did I just see a dick?"

L-am vazut in doua zile, in una eram dimineata, in alta seara, una fara copil, una cu. Una era masina rosie, a doua alba. In una si-o freca pe bancheta din spate, in astalalta pe locul din fata.

Practica exhibitionismului, desi printre cele mai inofensive dintre parafilii mi se pare si printre cele mai hilare si precare. Bine, asta si pentru ca restul de parafilii (nu, nu exemplific, go google it you sick little fuckers ) numai de ras nu sunt. Sa luam exemplul domnului din citroen / logan. Nu inteleg cum face. N-are vizibilitate, din cauza pozitionarii masinii (si a sinelui sau labagiu in masina) decat cativa metri in fata. Deci el nu stie cine vine pe trotuar, da? Pot sa vin eu, intrupare a perfectiunii trupesti carele sunt, sau poa sa vina ma-sa. Sau tac-su. Sau un mustacios. Sau un mustacios gay. Caruia ii plac exhibitionistii cu logan. Deci? Ce face? Sta intr-o semi erectie perpetua si si-o freaca asa, cat sa nu lesine Gogu de tot in front, si cand apare ceva cat de cat deziderabil, inteteste ritmul? Termina? Cand termina? Cand il observa cineva si exclama ceva cu stupoare? Sau ideea e sa nu termine ci doar asa, sa-l scoata pe Gogu in lume?

A doua ar fi si riscul inerent al ocupatiunii de a sta cu izmenele in vine si cu toate margelutele expuse. Eu am aruncat cu un bulgare cand eram copil intr-un din asta. Si l-am nimerit. Pentru ca n-ai cum sa nu nimeresti o pula de la juma de metru. Si nu, asupra mea n-au existat consecinte de nici un fel; eu am sters-o si ala a picat in boschet. Poate dai de o trupa intreaga care dau cu bolovani in tine. Poate dai de una care ti-o face tirbuson. Poate dai de-o haita de maidanezi si nici sa fugi nu poti.

Ma rog, subiectul discutiei mele s-a pus la adapost de asa ceva, partial, adica barim sta IN masina personala. Caz in care ma intreb si daca e sau nu e ilegal. Exhibitionismul e o ofensa sigur. Adica expunerea organelor genitale pe spatiul public, in vazul etc.
Ok si daca era pe bancheta, se cheama ca era cu alea private expuse in proprietatea privata parcata pe proprietatea publica. Si ca ochiu meu practic a zarit un colt de intimitate. Hm. Daca mai meditez mult, ma amendez singura.

Tratamentul si tehnicile sunt complet hilare. Lasand la o parte clasicele anti depresive si clasicele discutii despre onorata doamna muma-sa care poate l-o fi neglijat, majoritatea tehnicilor aplicate par sa fie desprinde direct din reactiile spontane pe care le avem cam toti cand dam de unul din astia pe strada. Spontane si crude.
O tehnica ar fi asocierea unor stimuli durerosi sau imagini negative cu actul. Cum ar fi derularea secventei in minte cand si-ar prinde in pantaloni puta. Da. Deci bolovanul ala in 00 n-a fost agresiune fizica, da? A fost psihoterapie. Randul intai, va rog aplauze pentru precoaca si perspicaca de mine.
You think that's bad? Stai sa vezi "shame therapy". Cum exhibitionistul pare sa capete placere direct proportional cu surpriza si neplacerea victimei ( "oh, vai, dar iata un centaur"), tehnica presupune ignorarea. Ignorarea in timp ce asta se expune fortat lol. Adica timp de 3 minute, jos pantalonii si tot spitalul vine sa se uite. Sa se uite si atat. Nu sa comenteze. Doar sa se uite asa, blank faced. Si apoi sa plece. Peste un sfert de ora, iar jos pantalonii. Sa fiu sincera cred ca e printre putinele ocazii in care terapia pare mai fucked up ca afectiunea. Dar cica merge!

La modul serios vorbind, exhibitionismul se doreste a fi o agresiune vizuala si probabil asta si este in cele mai multe cazuri. Se doreste socarea auditoriului vizual; unii obtin placere sexuala prin asta, altii obtin doar perturbarea in sine. Exista din timpurile antice si printre primele exemple gasite a fost o relatare a lui Herodot, despre nu stiu ce procesiune in cadrul careia, unele femei mai belicoase strigau injuraturi sau isi ridicau fustele in cap cand treceau prin nu stiu ce sat. Baragladinesh much? I guess some things are ageless.
In viata de zi cu zi, cred ca e suficient sa ignori nefericitii. Sau sa nu-i vezi aproape deloc, cand esti chior ca mine.
Acestea fiind zise, sa vad daca tin totusi minte de luni sa imi las telefonul cu camera on cand revin spre casa.

0 comentarii:

Post a Comment

Facebook

Karioka. Powered by Blogger.

Tags

#rosiamontana (2) 198 (1) abuz (8) adoptie (2) AION (1) ajutor (10) alaptare (1) alimentatie (10) amintiri (17) animale (3) anotimpuri (3) arta (1) atelier (1) autism (1) award (1) babywearing (4) bac (2) Basarabia (2) biciclete (1) Bucuresti (1) bullshit (5) Cai (1) caini (15) capot (1) carti (3) carti pentru copii (2) cărți traduse (3) coada-coada (1) concediu (7) concurs (3) condus (1) copii (67) coruptie (4) cos saptamanal (1) crima (5) CRJ (1) crossbordering from andreanum (1) culinar (16) custom made (1) dana blandu (1) daydreaming (4) despre copii (2) dezvoltare (10) dezvoltare personala (1) doi ani (2) dumbrava minunilor (1) entatie (1) femei (6) film (5) filme (2) filozoafa de weekend (4) fotografie (2) frumoasa si chestia (1) fumat (2) gaming (2) Gheorghe Serban (1) gramatica (3) Grigore Alexandrescu (2) htc (1) intentii (6) internet (24) interviuri (13) ipocrizie (7) Irecuperabili (6) keywords (2) la dentist (4) lene (1) liebster (1) limba romana (1) liniste (4) lol (15) Mamagolo (1) maria rosetti (1) Maruta (1) Mihai Ciobanu (1) music (17) nutritie (2) oameni (68) odiseea imobiliara (3) pedofilie (2) penal (1) poezie (1) polipi (1) prostie (18) psihiatrie (1) psihologie (1) reclama (11) recomand (11) religie (6) ring-sling (2) roborock (1) romania (1) rosia montana (1) ruxanda guger (4) sanatate (6) sarcina (2) scurte (20) shopping (2) Simona Tache (1) sling (1) spaga (2) spital (4) sport (2) teapa (2) tv (5) unguri (1) Veronica Bereanda (10) viata de zi cu zi (80) Waking up (11) web (2) World of Warcraft (7) wow (1) WTF (26) www.davidkinsella.com (1)