06 February 2014

Criogenia se taxeaza in Romania

Iata un articol, care contine declaratii si afirmatii cat se poate de reale.


Citez

Acum, împreună cu institutele de cercetări din domeniu şi cu facultăţile de profil, vom face nişte studii şi analize în aşa fel încât să impunem o temperatură de confort de 20 de grade Celsius, prin reglementări legislative şi sancţiuni pentru cei care nu le respectă. Vom găsi o formulă matematică într-un program de calcul şi îi vom obliga prin lege pe cei care şi-au închis repartitoarele şi care primesc căldură de la vecinii cu căldura pornită să plătească gigacaloria consumată", ne-a declarat Doru Ciocan, preşedintele ANRSC."

"Închiderea caloriferelor este valabilă şi la cei care au centrale termice. Dacă unul are centrală termică şi a plecat în vacanţa de iarnă o lună şi o închide complet, tot vecinii îi dau căldură 16-18 grade." - Doru Ciocan, preşedinte ANRSC

Sursa: http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/230019/2014/Inchiderea-caloriferelor-va-fi-interzisa-prin-lege


Sunt complet de acord. Si mai mult de atat:

  • * ar trebui sa se extinda masura si cand esti pe strada. Pai mergi, te bate soarele, poftim gigacaloria. Ai iesit afara cand era soare, pac, la intretinere. A venit unu la tine in vizita, a respirat, a facut abur, pac, a mai crescut juma de grad, pac, la factura.
  • * Cei care fac jogging sau mai ales nenorocitii de biciclisti clar ar trebui sa plateasca. Pai stii ce cald le e? Si pe banii cui? Al cui aer il respira? Al nostru, stimati cetateni! Al nostru!
  • *  Sa nu uitam de cupluri. Cuplurile stau in acelasi pat, se mai freaca, se mai mangaie, creste caldura. Cuplurile de tineri ar trebui sa plateasca mai mult. Studentii la cat se incalzesc unul pe altul ar trebui o persoana in plus la intretinere. Si cei cu sotii cu sanii mari. 
  • *  Plus, cainele. Si ala da caldura. Ai caine cu parul scurt, pui mana pe el, ok, 30j de lei in plus la caldura. Ai cu parul lung, pai esti bastan deja. Se cheama ca ai centrala mobila.
  • * De fapt si cand iti faci un ceai la ibric jefuiesti statul. Pai nu creste confortul? ba creste! uita-te la reclamele la ceia, uite cum zambeste aia cu mana pe cana. Pai? De ce zambeste? De cald ce-i e! O sa ziceti ca nu, nu, stati, eu am filtru, dar lasa ca va stiu eu, japcarilor. Pai nu pui mana pe cana de la filtru cand torni? Ha? Este calda? Este! Pai ce mai vrei?
  • * Personal consider ca ar trebui sa se bage la intretinere si copiii nenascuti. Pai nu ziceti mereu ca e cald si bine in burta la mami? E cald si bine? Poftim la facturat, stimate cetatean.
  • * Si de altfel si dupa ce mori ar trebui sa platesti. Ce daca esti locatar de veci. Tot locatar se cheama ca esti. Si in pamant e cald, chiar mai cald decat in casa de multe ori. Serios acum, voi nu va opriti din furat nici dupa moarte. E penibil. Musai montat repartitoare si in cavou.
  • *  Nici emigrantii nu ar trebui sa aiba voie sa mai opreasca centralele. Pleci in Canada pentru patru ani? Si cu dorul de patrie cum ramane? Pai n-ai zis ca te intorci la pensie? Pai si ce, te astepti sa gasesti casa rece? Lasa centrala deschisa. Ce zici, ca bubuie de la gaze? Hai sictir, Hagi Tudose ce esti. Si daca bubuie ce. O sa fie mai cald in casa decat a fost vreodata. Si cu ocazia asta, pac! factura. 

2 comments:

  1. Tare, super fain ai scris! Zau, ca iti dau dreptate!

    ReplyDelete
  2. de acord si eu! sa plateasca pensionarii aia penali! ce fac cu pensia?! ca nu le trebuie mult cand se incalzesc pe banii nostri! au furat toata viata si nu se mai opresc! am citit si eu de dimineata minunata stire si am ramas paf! cerd ca de fapt au descoperit cum sa acopere datoriile pe care la fac companiile de stat si asa acopera datoria la buget. Vom avea tara cea mai bogata din UE, vor cere cei de la FMI imprumut de la noi.

    ReplyDelete

Facebook

Karioka. Powered by Blogger.

Tags

#rosiamontana (2) 198 (1) abuz (8) adoptie (2) AION (1) ajutor (10) alaptare (1) alimentatie (10) amintiri (17) animale (3) anotimpuri (3) arta (1) atelier (1) autism (1) award (1) babywearing (4) bac (2) Basarabia (2) biciclete (1) Bucuresti (1) bullshit (5) Cai (1) caini (15) capot (1) carti (3) carti pentru copii (2) cărți traduse (3) coada-coada (1) concediu (7) concurs (3) condus (1) copii (67) coruptie (4) cos saptamanal (1) crima (5) CRJ (1) crossbordering from andreanum (1) culinar (16) custom made (1) dana blandu (1) daydreaming (4) despre copii (2) dezvoltare (10) dezvoltare personala (1) doi ani (2) dumbrava minunilor (1) entatie (1) femei (6) film (5) filme (2) filozoafa de weekend (4) fotografie (2) frumoasa si chestia (1) fumat (2) gaming (2) Gheorghe Serban (1) gramatica (3) Grigore Alexandrescu (2) htc (1) intentii (6) internet (24) interviuri (13) ipocrizie (7) Irecuperabili (6) keywords (2) la dentist (4) lene (1) liebster (1) limba romana (1) liniste (4) lol (15) Mamagolo (1) maria rosetti (1) Maruta (1) Mihai Ciobanu (1) music (17) nutritie (2) oameni (68) odiseea imobiliara (3) pedofilie (2) penal (1) poezie (1) polipi (1) prostie (18) psihiatrie (1) psihologie (1) reclama (11) recomand (11) religie (6) ring-sling (2) roborock (1) romania (1) rosia montana (1) ruxanda guger (4) sanatate (6) sarcina (2) scurte (20) shopping (2) Simona Tache (1) sling (1) spaga (2) spital (4) sport (2) teapa (2) tv (5) unguri (1) Veronica Bereanda (10) viata de zi cu zi (80) Waking up (11) web (2) World of Warcraft (7) wow (1) WTF (26) www.davidkinsella.com (1)