01 May 2013

Niste sarbatori mai speciale

Anul asta stau acasa de pasti.
Doar eu si Alex.
Am decis sa incercam sa folosim astea 5-6 zile de concediu pentru a renunta la scutece si..habar nu am, sa vedem ce iese.
Nu stiu daca iese ceva. Momentan sta fericit in fundul gol prin casa.
Trimis sotul la mama soacra, sa nu ne perturbe din boot camp (sau booty camp mai bine zis) desi mai bine il tineam acasa; vad ca Fatzuca se aseaza pe oala numai sa-l vada zambind. Frate, cateodata ma exaspereaza adoratia asta.
Ia sa vad eu cum ma descurc 1 saptamana singura. Am prietene care stau cu lunile singure.
Mai mai ca imi vine sa regret, avand in  vedere ca abia la 15 minute dupa cde omul meu a iesit pe usa, oala sub presiune a incercat sa ne omoare, transformandu-se intr-un gheizer cu supa. Niciodata n-a facut asa, nu stiu ce dracului are. In plus, acum un ochi de la aragaz e inutilizabil, bolboroseste supa cand il deschid. Am uscat cat am putut de bine si le folosesc pe celelalte.
In rest, habar nu am. Va reusi oare Karioka sa isi faca copilul sa produca ceva intr-un recipient consacrat?
Voi nimeri sa duc gunoiul? O sa ne iasa ceva saptamana asta?
Tineti aproape. Dar nu chiar asa aproape. Mai lasati si voi blogurile, mergeti undeva pe la tara sau macar afara din casa, strangeti gunoiul daca faceti gratar, nu fiti muisti si nu afumati vecinii cu gratare pe terasa sau pe casa scarii. Nu va ingramaditi ca nehalitii prin supermaketuri, nu cumparati mici gata facuti, nu uitati ca nu e musai sa mancati TOATE ouale ciocnite dintr-o zi. Si nu uitati ca nu e musai sa mancati miel.
Eu sper sa am un concediu cat mai cacacios fructuos.

3 comments:

  1. Hai, ca vaz ca lumea te-a ascultat si nu tine aproape. Las' ca tiu eu lumina aprinsa, la ora asta
    Al meu s-a descotorosit de scutece dupa 3 ani. :D. (am pus punct ca sa subliniez) Pana atunci, mai incercasem timid, asezasem olita-n baie, il mai chinuia ma-sa mare si degeaba. Dupa 3 ani, venit vara, s-a facut cald, l-am lasat cu dosul la aer si intr-o saptamana (chiar mai curand) spunea ca face si o lua spre olita. Fara accidente, fara drame.

    ReplyDelete
  2. Pe mine s-au mai facut presiuni s-o pun pe aia mica sa faxa X Y Z etc. Noi nu ne-am stresat, la 2 ani jumate s-a decis sa faca singura la olita (tot asa vara, la fundul gol) apoi la aproape 3 la gradi au reusit in 2 luni sa o obisnuiasca sa nu mai faca pe ea la somnul de amiaza asa ca a ramas cu scutec doar noaptea. Tot la gradi s-a invatat sa faca la WC ca al lor e mai jos, si acum, la 4 ani, reuseste fara probleme la WC-ul nostru mai inalt. Nu stiu, unora le place sa fie totul perfect si precoce, altii sunt mai relaxati si stiu ca n-o sa mearga copilul cu scutec la scoala asa ca nu se grabesc si lasa lucrurile sa evolueze in ritmul copilului, si nu sunt 2 la fel.

    ReplyDelete
  3. Ah, da, uitasem: evenimentele seriose in familie l-au dat peste cap: la 3 ani jumate a aparut in viata lui sora-sa. La care a reactionat minunat: fara gelozii, fara magarii, fara cafteli de bebelusa. In schimb, a racit de 3 ori in 6 saptamani (o raceala la 2 saptamani) si, dupa vreo luna, cand ma culcam cu amandoi intr-un pat, din lipsa de organizare, zdrang! pipi pe el, noaptea, desi nu mai facuse pipi noaptea de pana sa scape de scutece. Sistematic, daca erau noaptea in acelasi pat, daca se culca stiind ca e si sora-sa langa el, uda patul.

    ReplyDelete

Facebook

Karioka. Powered by Blogger.

Tags

#rosiamontana (2) 198 (1) abuz (8) adoptie (2) AION (1) ajutor (10) alaptare (1) alimentatie (10) amintiri (17) animale (3) anotimpuri (3) arta (1) atelier (1) autism (1) award (1) babywearing (4) bac (2) Basarabia (2) biciclete (1) Bucuresti (1) bullshit (5) Cai (1) caini (15) capot (1) carti (3) carti pentru copii (2) cărți traduse (3) coada-coada (1) concediu (7) concurs (3) condus (1) copii (67) coruptie (4) cos saptamanal (1) crima (5) CRJ (1) crossbordering from andreanum (1) culinar (16) custom made (1) dana blandu (1) daydreaming (4) despre copii (2) dezvoltare (10) dezvoltare personala (1) doi ani (2) dumbrava minunilor (1) entatie (1) femei (6) film (5) filme (2) filozoafa de weekend (4) fotografie (2) frumoasa si chestia (1) fumat (2) gaming (2) Gheorghe Serban (1) gramatica (3) Grigore Alexandrescu (2) htc (1) intentii (6) internet (24) interviuri (13) ipocrizie (7) Irecuperabili (6) keywords (2) la dentist (4) lene (1) liebster (1) limba romana (1) liniste (4) lol (15) Mamagolo (1) maria rosetti (1) Maruta (1) Mihai Ciobanu (1) music (17) nutritie (2) oameni (68) odiseea imobiliara (3) pedofilie (2) penal (1) poezie (1) polipi (1) prostie (18) psihiatrie (1) psihologie (1) reclama (11) recomand (11) religie (6) ring-sling (2) roborock (1) romania (1) rosia montana (1) ruxanda guger (4) sanatate (6) sarcina (2) scurte (20) shopping (2) Simona Tache (1) sling (1) spaga (2) spital (4) sport (2) teapa (2) tv (5) unguri (1) Veronica Bereanda (10) viata de zi cu zi (80) Waking up (11) web (2) World of Warcraft (7) wow (1) WTF (26) www.davidkinsella.com (1)