(10:51:31
AM) Forfecuta: 2. Crema
(10:52:44 AM) Karioka: stai
(10:52:45 AM) Karioka: nu
(10:52:53 AM) Karioka: cati biscuiti, toti? cam cat sa fie
(10:52:55 AM) Karioka: stratul
(10:52:57 AM) Karioka: de gros
(10:53:34 AM) Forfecuta: cam un cm
(10:53:47 AM) Karioka: ok
(10:59:02 AM) Forfecuta: zic la crema?
(10:59:09 AM) Karioka: da
(10:59:30 AM) Forfecuta: bati crema de branza cu mixerul , zaharul si esentele, pana devine foarte pufoasa
(10:59:34 AM) Forfecuta: adica sa fie o crema fina
(10:59:42 AM) Karioka: nu se lichefiaza sper
(10:59:44 AM) Karioka: ok
(10:59:45 AM) Forfecuta: nu
(10:59:50 AM) Forfecuta: incepi sa incorporezi ouale
(10:59:55 AM) Forfecuta: unul cate unul, sa fie bine omogenizat
(11:00:06 AM) Forfecuta: si la sfarsit adaugi 1 lingura de faina
(11:00:07 AM) Forfecuta: la fel
(11:00:11 AM) Forfecuta: incorporat bine bine de tot
(11:00:18 AM) Forfecuta: torni peste blatul de biscuiti
(11:00:22 AM) Forfecuta: si dai la cuptor la foc mediu
(11:00:30 AM) Forfecuta: pana cand vezi ca se rumeneste pe margini
(11:00:37 AM) Karioka: mediu cred ca inseamna mic la mine
(11:00:40 AM) Forfecuta: in centru o sa fie inca putin "mobila", tremuracioasa
(11:00:47 AM) Karioka: ca la mare mi s-au topit butoanele la aragaz.
(11:00:49 AM) Karioka: ok
(11:00:49 AM) Forfecuta: asa
(11:00:56 AM) Forfecuta: cand s-a copt
(11:00:58 AM) Forfecuta: stingi cuptorul
(11:01:03 AM) Forfecuta: si o lasi sa se raceasca in cuptor!!
(11:01:05 AM) Forfecuta: foarte important
(11:01:08 AM) Karioka: oh
(11:01:09 AM) Karioka: ok
(11:01:12 AM) Forfecuta: daca o scoti la temperatura camerei, o sa crape
(11:01:15 AM) Karioka: hm. that could take a while
(11:01:16 AM) Karioka: ok
(11:01:18 AM) Forfecuta: nu e bai, dar nu e foarte estetic
(11:01:24 AM) Forfecuta: cu usa de la cuptor intredeschisa
(11:01:28 AM) Karioka: auzi ce recomanzi, tava mai intinsa sau mai adanca?
(11:01:28 AM) Forfecuta: las-o macar jumatate de ora
(11:01:36 AM) Forfecuta: mai adanca, as zice eu
(11:01:39 AM) Forfecuta: dar mai ingusta
(11:02:04 AM) Karioka: :| well shit am una aproape cubica de yena si una de tabla dreptunghiulara
(11:02:12 AM) Karioka: anyways pun hartie din aia in ea.
(11:02:18 AM) Karioka: sau nu ?
(11:02:24 AM) Karioka: sau ce sa pun sa se lipeasc
(11:02:29 AM) Karioka: sa NU se lipeasca
(11:02:45 AM) Forfecuta: nefiind cu peretii detasabili
(11:02:49 AM) Forfecuta: daca vrei sa o si scoti din tava
(11:02:52 AM) Forfecuta: pui hartie de copt
(11:02:55 AM) Forfecuta: inainte sa pui biscuitii
(11:03:00 AM) Forfecuta: eu asa as face
(11:03:06 AM) Forfecuta: si ungi hartia cu ulei/unt
(11:03:10 AM) Karioka: right. oki got it
(11:03:16 AM) Karioka: asa facem. Merci <3
(10:52:44 AM) Karioka: stai
(10:52:45 AM) Karioka: nu
(10:52:53 AM) Karioka: cati biscuiti, toti? cam cat sa fie
(10:52:55 AM) Karioka: stratul
(10:52:57 AM) Karioka: de gros
(10:53:34 AM) Forfecuta: cam un cm
(10:53:47 AM) Karioka: ok
(10:59:02 AM) Forfecuta: zic la crema?
(10:59:09 AM) Karioka: da
(10:59:30 AM) Forfecuta: bati crema de branza cu mixerul , zaharul si esentele, pana devine foarte pufoasa
(10:59:34 AM) Forfecuta: adica sa fie o crema fina
(10:59:42 AM) Karioka: nu se lichefiaza sper
(10:59:44 AM) Karioka: ok
(10:59:45 AM) Forfecuta: nu
(10:59:50 AM) Forfecuta: incepi sa incorporezi ouale
(10:59:55 AM) Forfecuta: unul cate unul, sa fie bine omogenizat
(11:00:06 AM) Forfecuta: si la sfarsit adaugi 1 lingura de faina
(11:00:07 AM) Forfecuta: la fel
(11:00:11 AM) Forfecuta: incorporat bine bine de tot
(11:00:18 AM) Forfecuta: torni peste blatul de biscuiti
(11:00:22 AM) Forfecuta: si dai la cuptor la foc mediu
(11:00:30 AM) Forfecuta: pana cand vezi ca se rumeneste pe margini
(11:00:37 AM) Karioka: mediu cred ca inseamna mic la mine
(11:00:40 AM) Forfecuta: in centru o sa fie inca putin "mobila", tremuracioasa
(11:00:47 AM) Karioka: ca la mare mi s-au topit butoanele la aragaz.
(11:00:49 AM) Karioka: ok
(11:00:49 AM) Forfecuta: asa
(11:00:56 AM) Forfecuta: cand s-a copt
(11:00:58 AM) Forfecuta: stingi cuptorul
(11:01:03 AM) Forfecuta: si o lasi sa se raceasca in cuptor!!
(11:01:05 AM) Forfecuta: foarte important
(11:01:08 AM) Karioka: oh
(11:01:09 AM) Karioka: ok
(11:01:12 AM) Forfecuta: daca o scoti la temperatura camerei, o sa crape
(11:01:15 AM) Karioka: hm. that could take a while
(11:01:16 AM) Karioka: ok
(11:01:18 AM) Forfecuta: nu e bai, dar nu e foarte estetic
(11:01:24 AM) Forfecuta: cu usa de la cuptor intredeschisa
(11:01:28 AM) Karioka: auzi ce recomanzi, tava mai intinsa sau mai adanca?
(11:01:28 AM) Forfecuta: las-o macar jumatate de ora
(11:01:36 AM) Forfecuta: mai adanca, as zice eu
(11:01:39 AM) Forfecuta: dar mai ingusta
(11:02:04 AM) Karioka: :| well shit am una aproape cubica de yena si una de tabla dreptunghiulara
(11:02:12 AM) Karioka: anyways pun hartie din aia in ea.
(11:02:18 AM) Karioka: sau nu ?
(11:02:24 AM) Karioka: sau ce sa pun sa se lipeasc
(11:02:29 AM) Karioka: sa NU se lipeasca
(11:02:45 AM) Forfecuta: nefiind cu peretii detasabili
(11:02:49 AM) Forfecuta: daca vrei sa o si scoti din tava
(11:02:52 AM) Forfecuta: pui hartie de copt
(11:02:55 AM) Forfecuta: inainte sa pui biscuitii
(11:03:00 AM) Forfecuta: eu asa as face
(11:03:06 AM) Forfecuta: si ungi hartia cu ulei/unt
(11:03:10 AM) Karioka: right. oki got it
(11:03:16 AM) Karioka: asa facem. Merci <3
Scuze, am citit ca adaugi si zahar.
ReplyDeleteDar cat?
buna intrebare. revin cu info
ReplyDeleteDima, eu am pus cam 100 gr, dar e fix dupa gustul meu:D eu zic sa adaugi treptat, mai gusti, e la libera alegere:)
ReplyDeleteSi? A iesit sau nu? Poze!
ReplyDeletediseara ma apuc :) punem poze, sigur
ReplyDeleteGood :D Si eu as incerca, dar am gasit atat de multe retete incat nu stiam de care sa ma apuc.
ReplyDelete