Pages - Menu

02 September 2015

Primii refugiati sosesc in noiembrie

In noiembrie ne vin si noua primii refugiati. Vreo 1700. [Later Edit: Nope. Vreo sapte mii. ]
E legitim sa avem o mie si una temeri, unele sunt perfect fundamentate in argumente, altele sunt discutabile, dar va rog mult, macar de un lucru sa nu va faceti griji - nu ne ruineaza.

 Conform Legii nr. 122/2006 privind azilul în România, cu modificările şi completările ulterioare, solicitanţii de azil beneficiază de o suma de 3 lei/zi/persoană pentru hrană, 1,8 lei/zi/persoană pentru cazare şi 0,6 lei/zi/persoană pentru alte cheltuieli. 

Nu ma mai apuc sa fac comparatii cu puscariasi, parlamentari si alte categorii ale nobilimii locale. Aia nu-s de nasul nostru.

Edit: insa cei 6000 euro de la UE per cap de refugiat cumva nu ajung. Nu ajung si nu ajung. Probabil le schimba des bordurile in jurul taberei.



2 comments:

  1. Las tu, ca dupa exemplul lui pinocchio, care isi doneaza salariul, si patriarhul va dona salariul lui marit de 20000 lei. Ca doar n are el treaba cu cele lumesti. Iti dai seama, inca 10 lei de refugiat pe luna! Ajunge de o cruciulita si un arsenie, sa inteleaga cum merge treaba pe la noi. Si la catastif trece si el acolo, investitie pentru aducerea pe calea cea dreapta...

    ReplyDelete