Pages - Menu

24 February 2014

Ce faceti de 1 Martie?

Noi de 1 Martie vom fi adunati buluc in alt capat al tarii, sarbatorindu-l pe cel mai mic si mai dinamic membru al neamului nostru. Fățucă implineste 3 ani. Despre asta, mai incolo.

Dar daca nu eram departe de Bucuresti, ma duceam la MiniArt Show. Sarbatoresc si ei doi ani de existenta pe piata evenimentelor pentru copii din Romania. Si ca orice sarbatoriti, dau o petrecere si sper sa va aiba invitati. Ca la orice petrecere, totul e gratuit iar cadoul nu e obligatoriu. Insa daca doriti sa aduceti cadou, o puteti face sub forma unui SMS la 8833. Banii stransi merg la Salvati Copiii Romania, in beneficiul campaniei Bun-Venit pe Lume. Campania a debutat in 2012.





Ce-au facut ei pana acum cu banii? Citez de pe siteul lor, pe care va incurajez sa-l accesati pentru a afla mai multe despre proiect.

"Până în acest moment, prin programul „Fiecare Copil Contează”, Organizaţia Salvaţi Copiii a donat echipamente medicale maternităţii Cantacuzino din Bucureşti şi maternitaţii din Adjud (judeţul Vrancea) în valoare de 172.500 de lei, iar în comunităţile în care s-a desfăşurat programul în 2011 nu s-au mai înregistrat decese în rândul copiilor cu vârsta mai mică de un an."

Sarbatoritii nostri s-au pregatit cam asa:

De la 17.00 la 18.00 - distractie, dans, facepainting, baloane, atelier creativ
18.00 - 19.00 - "Scufita Rosie" - spectacol interactiv pentru copii. Varsta recomandata 2-5 ani
19.00 - 20.00 - Jocuri, dans, cadouri, surprize

(pe masura ce scriu imi e din ce in mai ciuda ca noi nu ajungem. Serios. Oare nu reusesc cumva sa ajung totusi, ma intreb. Sa vad cum jonglam.)

La multi ani, MiniArt, nascut in zi cu fi-meu :) Sa ne traiti si sa cresteti mari!


No comments:

Post a Comment